faziraharid ♥
Hahaha?
Friday, 28 April 2017 • 09:49 • 0 comments [clik here to comment]
Haloooo belog..
 Alahai kenp lately mcm mental cepat koyak ni? Stress la ni kan dgn keadaan sekeliling.

Begini bah cerita dia.

I'd rather have an enemy who admits yg drg tdk suka aku, instead of "org terdekat" tu secretly PUTS ME DOWN :D Faham ka? lol. Benci bah golongan2 org mcm ni, mksd akutwo-faced ni. Ssh bah mo decide which face to slap first hahahaha. Jahat ka?

Aku memang akan maafkan, but I also learn a lesson. Aku ndakan benci kau, but I'll never get close enough for u to hurt me again. Aku ndakan biar "kemaafan" yg aku bagi jd satu "kebodohan" atas diri aku.

Nda juga bah aku ni insan yang jahat btl hahah.

Btw, aku suka lagi orang macam ni :D 




PASTFUTURE
Dayang Fazirah ♥
Bounjour Alls ♥ Maaf kalau ada salah & silap disetiap entry ツ Love blogging so much yaiy ❦


fzrh loveyou ♥

 PAP meaning, "post a picture" So im gonna post a picture ❥  
18 June 1999

"

"


Love my family!



UPDATE STATUS


>> Crush!! ilovehim :p
i love him so much
at:my heart


>> Tweeting
Always bah
when: anytime


>> HIM
dunno bila dpt bersama
hmmm

No hp: 0143279861

  • PAP!✿
  • PAP!✿
  • PAP!✿
  • Soal hati.
  • Experience
  • Berubah
  • Suka,Sayang,Cinta..
  • Its been a long time....

  • CREDIT SECTION


    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog:faziraharid
    Best view:Mozilla firefox
    Its Me
    Bittaufiq Wanajjah(????)


    Blogger Tricks