faziraharid ♥
Mainan hati haha.
Thursday, 10 August 2017 • 07:01 • 0 comments [clik here to comment]
Assalamualaikum. Lamanya x jmpa blog aku ni kan haha.

Mau meluah ba ni, yala mo luah dmna lagi klau bkn di blog ni? takkan twttr? fb? bodoh la. Sakitnya hati ni. Ni semua sebb alan, boleh2 dia bt aku mcm tu. Nda cukup ka dr last year dia balas apa aku bt dkt dia dulu? Oh skg dia mmg suka btl sma ppn tu la? Nana tu?

Perghhhhhhhh. Dlm beberp hari ni kan, aku mcm chat2 jaba dgn alan. Calling, Video call. Chat la kan. Tp ini dia balas? apa dia mau sebenarnya? Dia pikr hati aku ni apa? Tmpt dia singgah2? Oh wow dafuqqq man, ko budak pintar tp knp gaya ko gni?

HAHAHAHA. Sabar ba aku ni. Nda juga smpi aku pigi chat dia memaki itu ini. Mcm overlimit sdh sabar aku ni since aku pindah di arshad hahaha. Cukup sbr sdh ni. Oh wowwwwwwwww blh2 dia balas aku gtu. 

Kalau dia x suka then knp dia still x dlt post2 psl aku d wechat dia yg mana dia RAJIN BTL ON TU? knp x dlt? and knp xmo lost contact dgn aku? knp mo juga tnya2 khabar? knp mo bervideo call? knp ko pandang aku lg? sbb ko xmo bemusuh or berdendam? hahaha bodoh punya llaki.

Betul2 mmg aku x sangka. Mulut manis ya manis. Sdh dpt ko lari gtu ja? BODOH! aku mmg x expect gaya ko ni. 

SEKARANG.
Kau tgk la mcm mana aku benci tgk kau. Mcm mana aku bt kau tiada. Selama ni aku tunggu kau sbb balik2 kau ckp lepas stpm? hahaha kau suru tunggu aku babi babi sini pula? Benci btl aku dkt kau skg, kalau smpi aku luah di blog ni mmg dari hati btl.

Jujur aku masi simpan feeling tp kalini mmg aku x bole kasi manja diri aku dgn perasaan budu gini. Ndapa lan. Selama ni aku guna kunun pensel ko bg, buku la, sbb mo rasa mcm dekat gtu. Skg aku simpan tu smua. Klau blh buang, ya tunggu ko.

Chat kita smlm tu hahahah mcm apa ja smpi bervideo call, leps tu ko kasi blutik tnpa ko ckp itu ini? wahhh. Aku pun budu bt tau ALAHAI SIAL

Mmg aku deserved gini tp nda cukup ka dari bulan 10, 2016 sampai skrg ni? bulan 8, 2017 ni? Aku sdh baik2 sama ko tp apa lg ko mo? Mcm budu pula aku gini. Aku ksi timbul balik perasaan hina aku tgk kau dulu mcm mana.

Bah tu ja, mcm mo ampas pula laptop ni. 

DUNIA.


PAST
Dayang Fazirah ♥
Bounjour Alls ♥ Maaf kalau ada salah & silap disetiap entry ツ Love blogging so much yaiy ❦


fzrh loveyou ♥

 PAP meaning, "post a picture" So im gonna post a picture ❥  
18 June 1999

"

"


Love my family!



UPDATE STATUS


>> Crush!! ilovehim :p
i love him so much
at:my heart


>> Tweeting
Always bah
when: anytime


>> HIM
dunno bila dpt bersama
hmmm

No hp: 0143279861

  • Tentang rasa...
  • Salam Eid al-fitr
  • Restart life..
  • Redha by TFI.
  • Rayuan
  • Hahaha?
  • PAP!✿
  • PAP!✿
  • PAP!✿
  • Soal hati.

  • CREDIT SECTION


    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog:faziraharid
    Best view:Mozilla firefox
    Its Me
    Bittaufiq Wanajjah(????)


    Blogger Tricks